Advanced Music Production & Songwriting

Tredje omgången av musikproducent- och låtskrivarutbildningen Advanced Music Production & Songwriting (AMPS) på Fryshusets Folkhögskola pågår för fullt. Ansökan till nästa läsår (2019/2020) är öppen och stänger den 15 april 2019.

Utbildningen går ut på att skriva och/eller producera med och åt andra. Deltagarna på Advanced Music Production & Songwriting har fått seminarier och master klasser där de bl.a. fått träffa yrkesverksamma och erkända låtskrivare, artister, producenter, intresseorganisationer, A&R’s, managers, röstläkare och entreprenörer. De har fått möta yrkeslivet på nära håll och fått möjlighet att skapa ett bredare nätverk inom musikindustrin framförallt. Gäster som t.ex. NJOL, Eva Dahlgren, SAMI, Erik Lundin, Ifpi, Sony Music, Stim, Albin Johnsén, RMV Publishing, Universal Publishing, Anastacia, och Craig Logan har besökt utbildningen. Deltagarna får under utbildningen skarpa låtuppdrag direkt ifrån musikbolag, management och/eller artist, men får även tid till att fokusera på och utvecklas indiviuellt.

Utbildningen vänder sig till dig som redan har goda kunskaper inom låtskrivande och/eller musikproduktion och har tidigare erfarenheter av co-writes. Du är över 20 år och vill utveckla dig till att göra din passion för musikskapande till din profession.

Utbildningen ger dig förutsättningarna att bli en del av nästa generations musikproducenter och låtskrivare och därmed bli en del av Sveriges framtida musikexport. Personlig utveckling i kombination med utveckling av det tekniska och musikaliska kunnandet av låtskrivar- och producentrollen gör utbildningen unik.

Utbildningen drivs i en kreativ miljö på Fryshuset i Stockholm, Hammarby Sjöstad.

Utbildningen startade som ett samarbete mellan Fryshusets Folkhögskola och Anders Bagge och Dreamhill Music Academy.

Ansökan för läsåret 2019/2020 stänger den 15 april 2019. Antagningsbesked ges senast i månadsskiftet maj/juni 2019.

ANSÖK HÄR